За нас

Фирма БДК ООД е частна строителна компания, създадена през 1997 г. в гр. София.

Основната дейност на фирмата е строителна и предприемаческа дейност: цялостно изграждане на жилищни, административни и офис сгради, вилни селища и еднофамилни къщи.

Във фирма БДК работят високо квалифицирани специалисти: технически ръководители с дългогодишен стаж и квалификация, отговаряща на съвременните изисквания за постигане на качествено изпълнение на строително-монтажните работи и безопасни условия на труд, постоянен състав от работници по всички специалности, способни да издават обектите в срок, с много добро качество и завършени до ключ.

Фирма БДК е дългогодишен член на БСК (Българска строителна Камара), регистрирана под номер 10416.

Последните няколко години фирма БДК работи основно на Черноморието – в град Созопол, където е изградила жилищни сгради, хотели, вилни селища и еднофамилни къщи.

 

Последни изградени обекти в Созопол

Вилно селище „Градина” – селище от затворен тип, разположено на първа линия до морето, непосредствено до главния вход на едноименния къмпинг, разполагащо с 40 апартамента, ресторант, магазин, паркоместа и басейн.

Жилищна сграда с 12 апартамента и паркоместа до плажа на къмпинг „Каваци” – един от най-хубавите плажове на южното Черноморие.